GC Tooth Mousse

Gyártó: GC

6 470 Ft

Törlés

Megosztás

Leírás

Helyreállítja az ásványi egyensúlyt a nyáltermelési gondokkal küzdő pácienseknél (pl. szájszárazság), valamint azokban az esetekben, amikor a megfelelő szájhigiénia fenntartása gondot jelent.
Helyreállítja az ásványi egyensúlyt fogfehérítés, tisztítás, gyökérsimítás és kürett után, valamint csökkenti a dentin túlérzékenységét
Kutatások  is alátámasztják, hogy a Recaldent alkalmazásával a fehér foltok látható opacitása visszafordítható egy természetes, fogszerűen átlátszó megjelenésűre.

Használat:

Amikor a GC Tooth Mousse a fog felszínére kerül, a CPP-ACP molekula a biofilmre, a plakkra, a baktériumokra, a hidroxiapatitra és a környező lágyszövetre tapad, ezzel helyileg szabadon hozzáférhető kalciumot és foszfátot biztosít. A CPP-ACP stimulálja a nyáltermelést, a nyál növeli az anyag hatékonyságát. A Tooth Mousse gyorsan dolgozik, már 2-5 perc elteltével kifejti hatását, de minél tovább van a CPP-ACP a szájüregben, annál hatásosabb.
Fehérítő sínben, kefével vagy akár ujjal kell a tubusból kinyomott habot felkenni, 3-4 percig a felületen hagyni, ezt követően akár lenyelhető. A páciensenként kinyitott tubus maradékát adja a páciensnek. Figyelem: mivel tehéntejből készült, ezért a tejérzékenyeknél nem alkalmazható.

Megjegyzés: A készítmény kizárólag megelőzésre használható. Minden egyéb célra csak fogorvosi felügyelet mellett alkalmazható.

SKU N/A Kategória:

Termékek, amelyek még érdekelhetnek

Copyright © 2021 rolident.hu, All rights reserved | Designed and Powered by STOREO