Szállítási és fizetési feltételek

Elfogadott fizetési lehetőségek

Online bankkártyás fizetés

Ha rendelkezel Visa vagy MasterCard kártyával, akkor az online vásárlás során felhasználhatod ezeket. A biztonságos online fizetést a Barion biztosítja, a bankkártya adatok webáruházunkhoz nem jutnak el. Felhívjuk figyelmed, hogy minden kártyás vásárlás egy 24 órás biztonsági ellenőrzés tárgyát képezi, amely a kiszállítás idejét egy munkanappal késleltetheti. 

Fizetés online banki átutalással

Banki átutaláskor kérjük a megjegyzés mezőben tüntesd fel a megrendeléshez tartozó nevet és egyedi rendelésszámot. Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követő automatikusan kiküldött visszaigazoló e-mailben találod meg, amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választottad. 

Utánvételes fizetés csomagszállító futárnak

A csomag kézhezvételekor készpénzben, vagy bankkártyával tudsz fizetni a futárnak. Az utánvét díja a szállítás költségen felül 400-2.775 forint összeghatártól függően.

Csomagátvételi lehetőségek

Személyes átvétel üzletünkben

Rendelésedet nyitvatartási időnkben személyesen, díjmentesen, üzletünkben is át tudod venni a 4400 Nyíregyháza, Fazekas János tér 17. szám alatt.

Futárszolgálat

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A házhozszállítást az MPL végzi munkanapokon, melynek díja országosan 1.600-6.890 Ft a rendelés összsúlyától függően. Fizetés a csomag átvételekor a futárnak készpénzben és bankkártyával is lehetséges. 50.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás díjmentes!

Copyright © 2021 rolident.hu, All rights reserved | Designed and Powered by STOREO