Anger ideiglenes celluloid korona molár 32db

ANGER Átlátszó műanyag, celluloid ideiglenes koronák. Moláris fogakra nyolc méretben, 32 darabos kiszerelésben. ( 16 jobb, 16 bal )

Cikkszám: 7-32

8 915 Ft

Megosztás

Leírás

Anger Poliészter ideiglenes koronaforma előnyei és tulajdonságai:

  • Rugalmasság, erő és jól megtervezett nyaki rész, amely lehetővé teszi a koronaformák rétegező módszerrel való használatát
  • Tökéletes megoldást jelentenek a rétegszerkezet-átalakítási módszer alkalmazásakor
  • 32 db-os kiszerelés, mely 8 különböző méretet tartalmaz. (Méretenként 4db)

 

Felhasználás:

  1. Amikor a fogat előkészíti a helyreállításhoz, gondosan válassza ki a korona méretét. A megfelelő méret megválasztása biztosítja a rekonstruált fog természetes megjelenését.
  2. Állítsa be a korona hosszát a nyaki vég levágásával. Legalább 2 mm-rel át kell fednie a fogat a hiba felett. Ez biztosítja a fogak és a tömés zökkenőmentes összekapcsolását.
  3.  A tömésben lévő légbuborékok elkerülése érdekében a kompozit behelyezése előtt lyukassza ki a korona sarkait vagy csúcsait.  Helyezze a kompozitot a koronába, hogy az azon a helyen gyűljön össze, ahol a legnagyobb a hiba.
  4.  Miután a koronát felhelyezte a fogra, távolítsa el a felesleges kompozitot, amely a perforáción keresztül távozott a koronából.
  5. Rögzítse a koronaformát ékekkel, és indítsa el a polimerizációt.
  6. Amikor a polimerizációs folyamat befejeződött, finoman vágja le a korona formát – csak egyszerűen karcolja meg a műanyag korona felületét. Most távolítsa el a koronaformát a rekonstruált fogról.

Termékek, amelyek még érdekelhetnek

Copyright © 2021 rolident.hu, All rights reserved | Designed and Powered by STOREO