Germicid lámpa LEA DO.UZM5 (2x15W) zárt, beépített időzítő, távirányító, WiFi,mobil állvánnyal

RENDELÉSRE

304 400 Ft

Megosztás

Leírás

LEA DO.UZM5 (2x15W) – germicid lámpa, zárt típus, közvetett sugárzás, beépített digitális időzítő óra, 2x ventilátor, távirányítós vezérlés, WiFi, mobil állvánnyal

Germicid zárt típusú lámpa, amelyet a helyiség közvetett besugárzására használnak. Lehetővé teszi a benntartózkodást a helyiségben.  A lámpában található ventilátor elősegíti a helyiség levegőjének jobb áramlását. A lámpa távirányítóval vezérelhető, vagy beillesztheti az otthoni Wifi hálózatába, és okostelefon segítségével is lehetséges a kezelése. Alumínium profilból készül, a felülete fehér porfestékkel kezelve.

A felhasználás célja:
A baktériumölő lámpák elektrotechnikai eszközök, amelyek UV-C forrásként 15W teljesítményű csíraölő lámpákat használnak vagy 30W. Ez a 253,7 nm hullámhosszú sugárzás elpusztítja azokat a baktériumokat, vírusokat és gombákat, amelyek általában képesek súlyos egészségügyi problémákat okozni. A lámpát sterilizálásra tervezték, amelyet az UV sugárzás közvetlen hatása biztosít a tárgyak felületén, miközben egyidejűleg elpusztítja a baktériumokat a levegőben és a felületen. A lámpát lehetséges a szoba mennyezetére vagy falára elhelyezni, vagy mobil állványhoz rögzíthető.

Copyright © 2021 rolident.hu, All rights reserved | Designed and Powered by STOREO